Verhalen

verhalen banner.jpg
Hoewel ik me terdege realiseer dat ik mijn website wegzet als een website voor reisfotografie, meen ik met het me toch ook te mogen permitteren om er een aantal reisverhalen aan toe te voegen. Geeft een beetje achtergrond bij mijn reizen en soms ook een extra dimensie aan de foto’s.
En…tenslotte is het mooie van een website dat als je op iets klikt dat je niet bevalt, je ook met één klik weer weg bent van de bewuste pagina. Dus mocht je niet geïnteresseerd zijn in de wat anekdotische verhalen, dan klik je gewoon weer weg en ga je terug naar de foto’s. In dat geval, sorry voor de ‘omweg’.

stroken verhalen.jpg


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s