Copyright

copuright banner.jpg

Uiteraard is het de bedoeling dat iedere maker van creatieve uitingen recht wordt gedaan en de credits krijgt voor zijn of haar product. Echter als je niet dagelijks en vanuit een bepaalde professionele achtergrond bezig bent met deze materie is het allemaal vrij ingewikkeld om goed zicht te krijgen wat nu wel of niet en zo ja, onder welke voorwaarden vrij mag worden gebruikt.
Ik heb in ieder geval  geprobeerd om zo maximaal mogelijk -lees, volgens de daartoe gestelde voorwaarden- binnen de lijntjes te kleuren door waar nodig verwijzingen te doen naar de maker van een afbeelding/icon en/of de betreffende website. Hopelijk heb ik op deze wijze voldaan aan datgene wat wettelijk in deze  van mij gevraagd wordt.
Nogmaals, ik vind het een lastige materie en ik kan dan ook alleen maar hopen dat ik de juiste keuzes heb gemaakt.

stroken copyright.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s